top of page
VSOE-EXT-PLA-07.webp

'Uitmuntend' als levensdoel

Belmond is dé toonaangevende partij wanneer je denkt aan extreme high-end hotels, treinen, riviercruises en safari's. Sensationeel is niet goed genoeg wanneer het aankomt op hun producten. Of zoals zij zelf het zeggen 'de hoofdfocus zijn de details'.

Wanneer perfectie niet een eendagsvlieg mag zijn maar de standaard binnen een organisatie is, dan zorgt dat voor heel wat druk. Dit kan op zijn beurt weer zorgen voor een slecht imago. Wanneer capabele mensen namelijk op zoek gaan naar een verbintenis, dan is het perfect normaal dat de meesten die al goed zijn niet die laatste 10% extra willen geven. Dat is namelijk heel intens.

Vergelijk het met iemand die geweldig kan lopen maar vriendelijk bedankt om voor de 100 meter op de Olympische spelen te trainen.

Mensen moeten zichzelf willen uitdagen. De motivator daarin? Snappen WAAROM dit de moeite is. Vaak ligt dat antwoord niet alleen bij zichzelf, maar in de impact die hun werk op anderen heeft. De pay-off komt namelijk vaak niet alleen financieel, maar ook emotioneel.

Storytelling maakte hier het verschil. Niet alleen voor het gebruik in recruitment, maar ook voor de klanten van Belmond. Verhalen van gepassioneerde samenwerkers die met vuur vertellen over het gerecht dat ze klaarmaken... Een blik in de menselijke kant van de legendarische Oriënt Express waar bediening en gasten samen voor de mythische sfeer zorgen...

Het integreren van deze merkbeleving in het core brand gaf onmiddellijk meetbare resulultaten aan de recruitment kant. Plots waren er getalenteerde atleten die de 100 WILDEN lopen omdat ze zagen wat de impact hiervan was.

7.-belmond-gallery-1992x1296.jpg

TOEGEPASTE KENNIS

Confetti

BRANDING

Voor alle duidelijkheid: Belmond had geen volledig nieuw kleedje nodig. Dat was duidelijk. Maar tussen alle sterren en diamanten ging het menselijke verloren. Wij brachten het hart terug in het merk.

Server

Verhalen zorgen voor begrip en binding. Onze diersoort vertelt ze al sinds we in grotten rond een vuur zaten. Het delen van het hart van Belmond via de jusite kanelen met de juiste tone of voice en art direction creeërde imense impact.

Graph

Van de theorie naar de praktijk. We legden in woord en beeld vast wat we emotie vonden uitstralen en dat deelden we dan weer met de wereld. Van romantiek tot ongeremde blijdschap, van cleaner tot kok.

STORYTELLING

MEDIACREATIE

bottom of page