top of page

Media & Outreach

"Mensen vinden ons, wij moeten niet aan marketing of reclame doen. Af en toe een keer iets op social media zetten is meer dan genoeg."

Word bekeken. Word aanbeden. Dat is de essentie waarom je 'reclame' dient te maken als bedrijf. Ben je al succesvol? Alles al uitverkocht of volgeboekt? Geweldig! Toch is naar buiten komen dan nog steeds het beste wat je kan doen. Zo krijg je een succesvolle reputatie. Hoe je dat doet maakt het verschil. Véél verschil.

De eeuwige vraag is niet meer of je überhaupt wel gezien kan worden. Dertig kaar geleden moesten merken ruzie maken om op tv of in de krant te kunnen. Nu is het andersom, merken weten niet meer waar ze op moeten inzetten. Het risico: bereik mislopen aan de ene kant, geen impact maken door een verwaterd budget langs de andere kant.

PLUS is een specialist in alles wat met media te maken heeft. Van het maken tot weten waar je het beste op de trommel slaat. Van creatief development voor campagnes en het filmen van commercials, tot het inplannen van mediacampagnes of het beheer van social media; we hebben een kraam voor elke wens in onze media markt (neen, niet de winkel).

Integratie & consistentie

Outreach vanuit een 360° mindset partner een holistische en geïntegreerde aanpak bij het bereiken van jouw doelgroep. We combineren diverse kanalen en platforms, zoals traditionele media, digitale media en sociale media, om een brede en consistente merkbeleving te creëren.

AMPLIFICATIE

Laat de digitale wereld en de fysieke wereld samenwerken. Boodschappen en outlets die elkaar  versterken zorgen voor gemiddeld 35% meer impact. Vrij vertaald: dat is 35% minder investeren voor hetzelfde resultaat.

SLIMME KEUZES

Met een doordachte strategie zijn er altijd meerdere wegen die naar hetzelfde doel leiden. We wegen o.a. de CPC (cost per contact) af om te adviseren welke cocktail de ontvanger het beste zal smaken en jou het meeste kan opleveren.

EEN BREDER VANGNET

Zorg er voor dat vissen sneller bijten. We zetten samen een verhaal neer dat op de juiste momenten, op de juiste plekken, de juiste mensen bereikt.

 

Zo gaan prospecten van 'Uh, wat?' naar 'Ah, ja!' en stijgt het koopotentieel tot 95% sneller dan bij kalssieke campagnes.

DAAROM

samengevat:

DOORDACHT COMMUNICEREN ZORGT VOOR DE GEWENSTE IMPACT.

'BOENK EROP' COMMUNICEREN = GOESTING GEVEN

Vernieuwen & winnen

Overzicht &
Begrip

Brand management zorgt voor helikoptervisie binnen jouw firma en merk door een strategische en overkoepelende benadering te hanteren. Het omvat het begrijpen van de langetermijndoelen van jouw firma, het monitoren van markttrends, het analyseren van concurrentie en het nemen van beslissingen die het merk op lange termijn succesvol maken. Door een holistisch perspectief te hanteren, helpt brand management jouw firma om een duidelijke richting te bepalen en effectieve strategieën te ontwikkelen om jouw merk te laten groeien en te gedijen.

Slimme centen

Ze leefden nog lang en gelukkig

Een goed beheerd merk heeft een hogere merkwaarde, waardoor jouw firma aantrekkelijker wordt voor investeerders, partners en potentiële acquisities. Een merk met een loyale klantenkring kan hogere prijzen rechtvaardigen, wat resulteert in verhoogde winstgevendheid. Bovendien vergroot een positieve merkreputatie en sterke merkwaarde de concurrentiepositie en biedt het groeimogelijkheden op lange termijn.

'Da zijn de goei'

Effectief & krachtig

We vergroten consitent de zichtbaarheid, geloofwaardigheid en invloed van jouw firma. Dit stelt je in staat om betere zakelijke kansen te benutten, klanten te winnen en een leidende positie in jouw sector te veroveren.

 

Brand management geeft jouw firma het nodige concurrentievoordeel om succesvol te zijn en te groeien in een competitieve marktomgeving. Met andere woorden: je kweekt op een gezonde manier spieren om langer snel te kunnen lopen en extra impact te maken wanneer nodig.

Zuurstof voor groei

Zoeeeeeef

Maak je besluitvormingsproces efficiënter. Brand management biedt een non-stop toevoer van waardevolle gegevens en inzichten, zoals klantgedrag en markttrends, die als basis kunnen dienen voor snelle en geïnformeerde beslissingen.

 

Door een stevig brand management framework te hebben, kan jouw firma snel inspelen op veranderingen in de markt en concurrentie, waardoor je een concurrentievoordeel behoudt en kansen kunt benutten

Contact

Bisschoppenhoflaan 108

2100, Antwerpen - België

0485 45 11 81

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt en tot snel!

bottom of page