top of page
amsterdam

Amsterdam is een mentaliteit.

'It takes a village' is een uitdrukking die in het Engels zo veel wilt zeggen als 'je hebt veel mensen nodig om iets te laten werken'. In de gemeente Amsterdam zijn dat er zo'n 18.000!

 

Inhoudelijk wilt dit zegen dat honderden disciplines met elkaar samenwerken aan een levend geheel dat continu in verandering is.

 

De wil om samen te werken en om anderen te begrijpen, in het teken van een maatschappelijk geheel, is dan ook dé belangrijkste skill die ze in de hoofdstad van onze noorderburen zoeken.

Met een gemiddelde van 100 openstaande vacatures op elk moment van het jaar is het belangrijk om de wereld te laten weten dat talent altijd welkom is bij de Gemeente Amsterdam. Zeker talent dat verder denkt dan hun eigen hokje. Om dat van de daken te schreeuwen werd de campagne 'Weken voor Amsterdam, werken mét Amsterdam' bedacht.

 

Enerzijds houdt de campagne een spiegel voor om te tonen wie Amsterdam nu is. Een bonte verzameling aan mensen met verschillende achtergronden, hopen en aspiraties. Anderzijds een warme plek waarin al die mensen thuis horen. Hoe? Door de 18.000 mensen achter de schermen die Amsterdam elke dag weer laten schitteren.

Amsterdam Canal

TOEGEPASTE KENNIS

Confetti

BRANDING

Het wapenschild XXX staat in heel Nederand voor Amsterdam. Die kracht en herkenbaarheid werd vertaald  naar een werknemersbeleving waar talent actief naar op zoek is.

Server

Om instroom van geïnteresseerden te verwerken werd een nieuwe sollicitatiestructuur bedacht. Van pixel tot handdruk.

Graph

Wie heeft interesse in onze vacatures? Waar kunnen we meer doen oom een diverse doelgroep aan te spreken? Met een rapportagetool en advies op maat brachten wij raad.

INFRASTRUCTUUR

METEN, WETEN, PLUSSEN

bottom of page