top of page

EMPLOYER

DNA

BRANDING

Feit: voor elke Vlaming die werkt, zijn er 3 openstaande vacatures.

 

De arbeidsmarkt maakt in sneltempo een shift van een markt waar werkgevers koning waren, naar een realiteit waar de werknemer keizer is. Hoe neem je doordacht actie om je instroom te vergroten en je HR kosten te beperken? Word een sexy werkgever!

PLUS ontwikkelde samen met de HR experten van Xtra Groep een scan die op meer dan 50 individuele topics je aantrekkelijkheid bij bestaande en nieuwe werknemers in kaart brengt. Deze objectieve rapportage is dé perfecte tool om de huidige realiteit van je firma in kaart te brengen en om op korte termijn constructieve actie te ondernemen

Gebruik je Employer Branding DNA om je intern team aan te sturen, om vaste leveranciers bij te sturen en om nieuwe partners aan te trekken die voor groei binnen je HR-verhaal zorgen.

OBJECTIEF

Onze rapportage is steeds volledig neutraal en kwantitatief onderbouwd. PLUS ontwikkelde deze tool als een manier om een objectief beeld van een merk binnen zijn markt te krijgen.

PRAKTISCH

De inzichten die u verwerft tijdens dit proces zijn praktisch inzetbaar. Met andere woorden: elk van de 70 topics waarop de verleende score gebaseerd is zijn overzichtelijk uitvoerbare verbeterpunten.

KWALITEIT

Elke scan bestaat uit vijf kenniscentra. Daarom doen we beroep op vijf  experten die, elk binnen hun eigen discipline, een waardevolle analyse maken. Daarnaast bewaakt je projectmanager voor de overkoepelende kwaliteit.

TOONAANGEVEND

PLUS ontwikkelde deze tool samen met de Xtra Groep. Samen brengen we 20 jaar ervaring in het creëren van sterke merk én het bewerkstelligen van engagement bij medewerkers. Het team hielp reeds een brede waaier aan ondernemingen. Van Vlaamse KMO's tot grote multinationals.

DAAROM

IN DE HAND

Onze rapportage ontvangt u digitaal én in gedrukte vorm. Tijdens de formele overhandiging lichten wij de bevindingen persoonlijk toe. Onze conciergedienst naservice zorgt voor de opvolging van verdere vragen. Zo bent u zeker dat u écht geholpen wordt.

csa2.png

1

ROUND TABLE

Tijdens een rondetafelgesprek gaan we met alle stakeholders in focus op het verhaal én de toekomst van van je bedrijf. Dit kwantificeren we in meetbare graden. Tegelijkertijd gaan onze mysteryshoppers en analisten aan de slag om dieptescans te maken van de digitale en fysieke footprints van de firma.

2

RAPPORTAGE

Alle kwalitatieve resultaten worden samen met de resultaten van de dieptescan ISO-gecertificeerd gekwantificeerd in een makkelijk begrijpbare rapportage. Deze bestaat uit een overzicht van de resultaten en een verwerkte analyse waarin duidelijk inzetbare verbeterpunten worden geformuleerd. Het rapport wordt zowel fysiek als digitaal overhandigd.

3

NASERVICE & NETWERK

Na het overhandigen van de rapportage volgt een uitgebreide presentatie over de bevindingen. Aaneensluitend duiden de PLUS experten de voorgestelde verbeterpunten met een heldere 'HOE' de implementatie dient te gebeuren. De uitvoering kan door het interne team gebeuren, via een overdracht naar een door u gekozen partner of via de experten van PLUS. Onze conciërgedienst is ook nadien beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Maand van de HR

€2400 excl. BTW i.p.v. €3100 excl. BTW

MEER INFO NODIG?

hallo@weareplus.be

Bisschoppenhoflaan 100

2100 Antwerpen

+32 485 45 11 81 

DNA Chips

START
JE SCAN

Kies er voor om een competitieve speler in de arbeidsmarkt te blijven. Word een magneet voor talent.

Wij nemen snel contact op!

bottom of page