top of page

WIJ ZIJN PLUS

OVERONS

Je hebt verder gelezen dan de homepage! Epic. Dat wilt zeggen dat je ons wat beter wilt leren kennen. Dan zit je hier goed!

In 2022 gingen we van start als de marketingtak van de Xtra Groep. Klanten van Xtra vonden onze resultaten zo interessant dat ze ons ook om hulp vroegen... et voilà PLUS werd geboren.

PLUS maakt omslachtige processen en uitdagende MarCom situaties hapbaar. Zo bieden we geweldige uitdagingen voor ons talent en leveren we hoge kwaliteit aan onze klanten.

Dat doen we door zuurstof en groeiruimte te bieden aan geweldige mensen, door in alles wat we doen schoonheid te creëren en altijd, in elk detail ons hoger doel voor ogen te houden: Dit is een tool om elkaar en de planeet te plussen.

Hoee??

HOEEE??

Dat is makkelijk om te beantwoorden. Door anders te denken én door onze verwonderaars.

Bij PLUS zien we namelijk alleen oplossingen voor elk probleem. Hoe meer uitdagingen een klant heeft, hoe meer succes we hem kunnen bezorgen!

Mensen maken daarbij in onze ogen het verschil. Mensen maken onze ideeën relevant en betekenisvol. Mensen maken technologie verteerbaar en geven onze projecten een ziel.

 

PLUS, dat zijn creatievelingen, ingenieurs, nerds en strategen. Deze groep mensen is onze hart en ziel. Zij creëren oplossingen waar jouw klanten om geven.

MINDSET

Zin om ons in het écht te leren kennen? Fijn! Je bent altijd welkom op onze PLUSplek op de Xtra Campus.

Breng zeker je grootste uitdagingen én de juiste mindset mee:

Nothing makes sense...
HOW WONDERFUL!

-Mad Hatter, Alice in Wonderland-

Minset
bottom of page