top of page
SHANGHAI-BALLET-Grootste-Zwanenmeer-Foto-Stardust-3623-PB1-1-e1495459750323-1024x578.jpg

De grootste... OOIT

De briefing was heel simpel. Bedenk een nieuwe concept dat simpel weg de grootste én meest succesvolle balletvoorstelling allertijden zal zijn.

Een uitdaging is altijd welkom. Zo werd het grootste zwanenmeer ter wereld bedacht, dat met 200 artiesten het grootste ballet ter wereld is. Met maar liefst 300 voorstellingen wereldwijd in theaters en arena's is het tevens de meest succesvolle balletproductie ooit geworden.

Van conceptualisatie, tot branding en vermarkting: PLUS was de A-Z partner die deze artistische voor en achter de schermen vormgaf.

Schermafbeelding 2023-06-19 om 14.30.59.png

De zwaan strekt haar vleugels...

Naast het creatieve werk dat aan deze productie vooraf ging (concepten, atelierwerk, planning,...) werd vanaf dag één aan de vermarktbaarheid gedacht.

Onderzoek toonde thema's aan die internationaal in andere culturen goed zouden scoren en per tourstop werd een promotieplan opgesteld én uitgevoerd. Hetzij inhuis of met lokale partners.

Van het creatieve design tot het origaniseren van premieres en outreach campagnes was dit een van de grootste uitdagingen die PLUS aangereikt kreeg én bovendien tot een goed einde bracht.

1、promotional+photo+main+couple+group+poster.jpg

EN IMAGES,
IN BEELD

bottom of page