top of page
Stickers XTRA.png
Kanaal20170807.jpg

Groei bijbenen

Xtra begon meer dan 10 jaar geleden als een enkel kantoor in interim en selectie. Het verhaal van zaakvoerder Steven Ghesquière groeide in sneltempo uit tot een succes waarin meerdere initiatieven hun thuis vonden.

Van selectie in niches tot assessments, ICT outsourcing en business coaching: Xtra werd een kwaliteitsstempel waar klanten steeds meer uitdagingen aan toevertrouwden. Om alle bedrijven binnen Xtra nauwer te laten samenwerken, medewerkers te motiveren onder één visie én de marges voor de onderneming te optimaliseren creeërde PLUS de Xtra Groep; een merk voor en door peoplelovers.

3.png

Visie van A tot Z

PLUS sloot zich onder het motto 'samen sterk' zelfs aan bij de Xtra Groep en buigt zich vandaag de dag over alles van inrichting van kantoren tot het communicatiebeleid.

Op dit moment herstructureert PLUS de merkenportefuille van de Xtra Groep en conceptualiseren we nieuwe initiatieven. Een daarvan is de Xtra Campus op de Bisschoppenhoflaan te Antwerpen. De co-working space is in volle bouw en zal najaar 2023 officieel geopend worden.

Office

EN IMAGES,
IN BEELD

bottom of page