top of page

DISRUPTIEKOMPAS

Succesvol ondernemen. Nu en in de toekomst.

De wereld staat in brand. Zo lijkt het toch als je naar het nieuws kijkt. Langs de andere kant is er nog nooit zo veel innovatie geweest en liggen de kansen voor het grijpen. Hoe zorg je er voor dat je mee bent in deze nieuwe wereld, zonder de focus te verliezen?

VOOR WIE?

Dit is een traject voor iedereen die met mensen werkt (medewerkers of klanten), aan sales doet (of waar de aanmeldingen net te snél binnenkomen), marketing doet en voor wie tijdens deze crisis de zekerheid wilt creëren dat de toekomst succesvol zal zijn. De wereld van morgen is anders dan die van vandaag. Wees voorbereid.

Stap een jaar lang met ons in proces. Werk aan jezelf en werk aan je bedrijf. Samen doen we een deep dive in de wereld van morgen en brengen we je in momentum.

Deze partners maken reeds gebruik van onze inzichten 

ACCORlogoHorizontalGRADIENT_RGB_digital.png
Stage-Entertainment-Logo.svg.png
Schermafbeelding 2023-08-23 om 18.08.59.png
Booking-Logo.png
dollywood-parks-and-resorts-logo-vector.png

De weg naar duurzaam succes

1

jaar lang in proces

5

live seminars

1:1

focus op
JOU
beproefde methode
wederkerig 
inzetbaar
Aerial View of Junction

9 november 2023

where are we now & HR (Human Revelations)

David Bowie vroeg het tien jaar geleden al in zang: Where are we now? Meer dan ooit hebben we nood aan een antwoord. We gaven een eerste stand van zaken tijdens de Business Connect in Schoten, maar er valt meer te zeggen dan dat.

 

Op 9 november nemen we de psyche van de markt onder de loep, kijken we naar talent en denken we na over onze slagkracht binnen de huidige schaarste die binnen zowat elk aspect van het leven optreedt.

21 december 2023

de ondernemer als leidend (of lijdend) voorwerp

Kartrekker, kapitein, dirigent,... aan synoniemen en omschrijvingen voor wat je elke dag doet, is er geen gebrek. Voor je bedrijf, voor de wereld rond je en voor de economie lijken ondernemers, managers, CEO's,... vanzelfsprekend. Als een goed draaiende motor zitten we onder de motorkap ons ding te doen.

Maar WAAROM draaien we? Hoe doen we dat optimaal? Welke versnelling dien je wanneer aan te nemen? Op 21 december gaan we onbeschaamd aan onszelf denken én werken. We verbinden alle stippen en plannen met en rond onszelf. Want ook daar wordt zowel onze professionele omgeving als onze privésfeer beter van.

Digital Network
Mechanic Wrench

22 februari 2024

marketing & sales als motor van je zaak

'marketing'  is een compleet doodgeslagen term die bij iedereen wel iets anders lijkt te betekenen. Het is een synoniem geworden voor reclame, voor leads genereren, voor branding,... en vaak voor frustraties.

In februari werken we aan een plan om wederkerig omzet te genereren aan de hand van slimme communicatie, emotionele storytelling, intelligente branding en doordachte outreach.

We verbreden onze kennis, roepen een stop toe aan mysterieuze termen, dure campagnes en onnodige stress. Kortom: we lichten onze huidige marketing door en kijken hoe we een herhaalbaar proces kunnen neerzetten.

18 april 2023

op naar morgen:
futureproofing, innovatie & business building

Ja, we hebben de voorbije dagen in proces al aardig aan de toekomst gewerkt, maar we kunnen nog beter. Op 18 april nemen we een stap terug en gaan we onze toekomstplannen (her)schrijven met het oog op de veranderende markt. We focussen ons die dag op het macroniveau.

Repetitio est mater studiorum: we kijken opnieuw naar specialisatie, gaan met elkaar in gesprek over hoe onze niches veranderen en pakken trends als AI aan.

Bestaat voorspelbaar succes? Moeten we AGIL gaan werken? Hoe haalbaar is 4D lean? Hoe ziet de klant van morgen er uit? Wat is guestology? Tijd voor antwoorden en plannen.

Human-Robot Friendship
Digging at Construction Site

20 juni 2024

valkuilen dichtgooien

Met de zomer in het vooruitzicht is het tijd om alles wat we tot nog toe samen verwezenlijkten een plek te geven. We werken met K.O.M.P.A.S. om de toekomst scherp in het vizier te krijgen.

We dompelen elkaar ook onder in onze eigen valkuilen. Welke uitdagingen liggen op tafel om aan te pakken? Tijd om in een Mastermind onszelf het vuur aan de schenen te leggen...

september 2024

weg uit het bekende

Je hebt een druk leven, toch? Om er zeker van te zijn dat de theorie en de praktijk in verbinding met elkaar blijven staan checken we in september weer met elkaar in. Noem het maar platweg controle, natuurlijk met de nodige dosis inspiratie die we bij elkaar halen.

Je kent ons ondertussen wel. We geloven in directe communicatie. We kunnen ons voorstel 'werken aan je zaak in plaats van er in' noemen, we kunnen het een 'inspiratiemoment' dopen,... Die omschrijvingen zijn technisch helemaal waar, maar evenzeer zijn we menselijk en vragen we dit: heb je ook zin om enkele dagen uit te waaien?

Met goed gezelschap, interessante content en geweldige omkadering (lees: gastronomisch genieten) trekken we voor een lang weekend naar een surprise locatie. Care to join us?*

*activiteit niet opgenomen in de basis trajectprijs.
Vrijwillige inschrijving, meer details vanaf 18 december 2023

Wedding Toast
Compass

Begin een jaar vol vooruitgang

6194bbc48ee32ed6093dec1a_kmo-element.png

Het disruptiekompas wijst het noorden aan, we staan klaar om onze tocht te beginnen. Onderweg komen we bewezen methodes tegen, ontdekken we nieuwe ideeën en werken we aan onze vastberadenheid. Ben jij ook klaar? 

Wat kan je verwachten? Voor €3500,00 (excl. BTW) -Dankzij de tussenkomst van  KMO portefeuille zal je eigen investering slechts €2450 bedragen- ontvang je vijf hoofdstukken kennisoverdracht op locatie, krijg je aangepast cursusmateriaal en 1:1 begeleiding tijdens de eventdagen. 

Vul onderstaand je gegevens in en we steken van wal!

ONZE SPREKERS

Steven Ghesquière: ervaren ondernemer, bevlogen sales strategist en gepassioneerd verbinder.

Jasper Gasia: communicatie expert, creative director en bewezen business builder.

Vakexperten: verwacht meesters in hun vak die je onderdompelen in hun expertise.

STERCK_A_22_180790_xtrainterim-55.jpg
Dancer in Silhouette
Jasper Gasia 2_edited.jpg

Ik stap in actie.

Bisschoppenhoflaan 108

2100, Antwerpen - België

0485 45 11 81

Bedankt en tot snel!

bottom of page